Регистрирани играчи: 293 493

Генерални правила од Ski Jump Mania

 • Овие правиле се задолжителни за сите играчи на оваа игра
 • игнорирање на правилата не е оправдано
 • Администраторите на играта имаат за право да одлучат за тоа дали некој ги крши правилата или не
 • за методот и ефективноста на казните поради кршење на правилата ги одредуваат администраторите
 • Најстрога казна за кршење на правилата е забрана на корисничкиот профил со забрана на IP адресата на корисникот
 • сите ситуации, кои не се потполно покриени со овие правила ќе бидат санкционирани од администраторите
 • како додаток на главните правила, има правила за секој одделен сервер, што мора да биде набљудуван од декој корисник
 • во случај на било која двосмисленост или недоследност во содржина или толкување на различните јазични верзии на овие правила, одлучувачка и важечка верзија се смета верзијата на словачки јазик

Правила на серверот

  Забрането е:
 • да донирате од вашиот профил на друг корисник во играта
 • да се најавите во нечиј туѓ профил или дури и да се проба
 • да ја дадете вашата лозинка на друг корисник и така да му се овозможи него/неа да влезе во вашиот профил
 • за пренос на финансиите во играта на било кој начин со намера да се обезбеди предност за корисникот, извршени од страна на еден или повеќе корисници
 • да мамите на било кој начин за да добиете лозинка на друг корисник или да се обидете да ја расипете играта на другите играчи на било кој начин
 • користење на грешки или мани во играта и нејзините правила
 • пребарување на страни, креирање и дистрибуирање на апликации, кои ги автоматизираат некои делови на играта, а во случај да не се одобрени од страна на авторот на играта
 • да се обидете да добиете информација, која не е изразително прикажана на страните, или да праќате податоци на било кој сличен начин
 • да се обидете да го украдете или да го саботирате властништвото на PowerPlay Manager LTD или да поттикнувате некого да го направи тоа
 • на било кој начин промовирате или рекламирате други "online" игри (тоа е можно само со исклучок и по договор со support@tennisduel.com)
 • на било кој начин промовирате или рекламирате други "online" игри (тоа е можно само со исклучок и по договор со support@skijumpmania.com)
 • да праќате заканувачки, навредливи или понижувачки пораки или текстови на страниците на играта или по пошта
 • да навреди, заканува или посрамоти друг корисник на играта на страниците на играта или по пошта
 • да објавувате пораки на страниците на играта или по пошта кои ги кршат законот или рекламираат злосторства
 • да поттикне други корисници да прават работи кои се во спротивност со правилата на играта
 • да се користат вулгарни или зборови со навредлива содржина на името на играчот
 • да користи вулгарно или на друг начин навредливо име на скокачот
 • да ставите текст, слики или други елементи во содржини во играта со која може да ги повредите другите корисници
 • Да промовираш друг веб сајт или производ на било кој начин без дозвола на администраторот на играта
 • да измамуваш на било каков начин со намера за добивање тим соиграчи, вклучувајки поттикнување луѓе да креираат профил без намера да играат само за да се добие тим соиграч
 • да ја злоопутребуваат можноста да пријават несоодветни пораки во разговорот
 • да зборат за политика или религија во разговорот
 • да објават било каква реклама во разговорот
 • да користат Големи Букви во разговорот
 • да спамираат во разговорот

Video