Регистрирани играчи: 273 867
Бесплатна регистрација
Постанете легенда на ски скокањето! Повеќе информација


Ski Jump Mania
Ски Скок Манијата е мрежна спортска игра каде вие можете да го живеете животот на еден ски скокач. Создадете свој карактер и поставете нови рекорди на скокалниците околу светот. Можете да го контролирате вашиот скокач во текот на скоковите со глувчето или тастатурата. Вашите резултати зависат од вашите сопствени вештини и исто така како го тренирате вашиот скокач и каква опрема купувате за него. Светски куп, турнири, клубски првенства-сево ова ве чека во Ски Скок Манијата. Докажете дека немате страв и играјте ски сокање против илјадници други играчи како вас!

Оваа игра нема потреба од инсталирање, силен компјутер или брза конекција и вие ќе можете да ја играте бесплатно.
Заборавена лозинка
Внесете ја вашата регистрирана емајл адреса за да ви пратиме нова лозинка.
Video