Регистрирани играчи: 325 057
Бесплатна регистрација
Постанете легенда на ски скокањето! Повеќе информации


Ски Скок Манија 3 е тука!
Пробај го продолжението на твојата омилена игра!
Ski Jump Mania
Ски Скок Манијата е мрежна спортска игра каде вие можете да го живеете животот на еден ски скокач. Создадете свој карактер и поставете нови рекорди на скокалниците околу светот. Можете да го контролирате вашиот скокач во текот на скоковите со глувчето или тастатурата. Вашите резултати зависат од вашите сопствени вештини и исто така како го тренирате вашиот скокач и каква опрема купувате за него. Светски куп, турнири, клуб шампионати - сево ова ве чека во Ски Скок Манијата. Докажете дека немате страв и играјте ски сокање против илјадници други играчи како вас!

Оваа игра нема потреба од инсталирање, помоќен компјутер или брзо поврзување и вие ќе можете да ја играте бесплатно.
Заборавена лозинка
Внесете ја вашата регистрирана e-mail адреса за да ви пратиме нова лозинка.
Video